HOŞ GELDİNİZ

 

1977 yılında İstanbul'da doğdu. Son olarak İşletme alanında yüksek lisans yaptı. Çocukluğundan beri ilk baskın yeteneği çizim yapmaktı. Siyah beyaz çizimlerle başladı. Daha sonra yağlıboya manzara resimleri yapmaya başladı. Bu sırada renkler, perspektif, kompozisyon ve ışıkla uyum kavramıyla tanıştı. Orta öğretime başladığında en büyük ilgi alanı rock müzik olmuştu.

 

Bu müziğe duyduğu derin ilgi sonucunda gitar çalmayı öğrendi. Zamanla gitarıyla birlikte sesini de iyi kullanma becerisine sahip oldu. Müzikle ilgili çeşitli organizasyonlarda sahne aldı. Askerliğini müzisyen olarak yaptı. Müziğe olan ilgi ve bağlılığı devam etmektedir.

 

Seyahate, tarihe ve doğaya olan büyük ilgisi nedeniyle bir fotoğraf makinesi almaya karar verdi. Perspektif, kompozisyon, resim sanatından gelen ışık bilgisi ve öğrenme arzusu sonucunda kısa sürede fotoğraf sanatını geliştirmeyi başardı. Fotoğrafçılığın yanı sıra seyahatlerinin fotoğraflarını özenle paylaşmaya devam ediyor. Ağırlıklı olarak manzara, mimari ve belgesel çekimleri yapsa da niyeti, hayattaki tüm özel anları fotoğraflamak.

 

Gelecek için ana hedefi kaliteli fotoğraflar çekip çalışmalarıyla kapsamlı bir fotoğraf albümü oluşturmak, tarzını kişiselleştirmek ve geleceğe aktarmaktır. Aynı zamanda finans sektöründe çalıştı ve uzun süredir finans-otomotiv sektöründe yönetici olarak görevine devam etmektedir.